Äntligen bättre

Äntligen är jag bättre ifrån dom där kramperna. Jag svarade inte så bra på Akinetonet jag fick, så i onsdags så höjdes det med en tablett och då märkte jag stor skillnad direkt, så har inte haft några kramper sen jag fick en tablett extra och det är så skönt. För jag fick sån ångest över att ha kramp i halsen så jag tillslut inte visste om det psykiskt eller inte. Men eftersom jag nu svarade på höjningen av Akinetonet så kan det ju inte varit psykist.
 
Denna vecka har varit ganska så stökig med boendestödet och medicindelning så det har gjort mig trött och ledsen. 
 
Men jag har gjort roliga saker också som att gå på marknad, fika hos en vän, varit på en dejt, fikat ute med mamma mm. Så den har inte bara varit dålig.
 
Jag lämnade också blodprover i torsdags och nu kan man ju se dom via 1177 vårdguiden och alla prover, det var ganska många, låg inom referensintervallet. Det har det aldrig gjort förut. Jag har i flera år haft förhöjda vita blodkroppar och crp och lite förhöjda levervärden, men nu låg det också helt normalt. Så det är skönt att veta iaf att kroppen mår bra trots att jag äter så mycket läkemdel så mår både lever och njurar bra.