Jojo

Nu under januari har jag varit som en jojo, in och ut och in och ut på psyk. Det har verkligen varit skit och så har jag varit inne några dar och så ibland har det känts bättre nån dag efteråt men sen är de jobbiga tankarna tillbaka.
 
Inatt har jag legat vaken nästan hela natten men riktigt jobbiga och tunga tankar, så kl 8 imorse bröt jag ihop och ringde min kp så då tyckte jag skulle åka in igen, så snart är det dax igen. Jag skulle få skjuts in på psyk av boendestödet så det känns skönt att jag slipper åka buss in, då jag tycker att det är jobbigt då jag mår bra.
 
Jag behöver verkligen hjälp med dess mörka tankar och på nåt sätt hitta nån ljusglimt så att jag känner att jag vill leva igen, för det är ohållbart att gå omkring och vilja dö hela tiden. Jag måste hitta nån styrka i nåt, hitta nån vilja att göra nåt som ger mig mening i livet. Men att hitta den saken är verkligen inte lätt, speciellt då man känner att man inte vill göra nåt, inte ens sköta hushållssysslorna.
 
Men jag har iaf tagit hand om disken och gått ut med soporna och vattnat blommorna så att mamma som blir kattvakt slipper göra det.
 
Hoppas att ni har det bättre.