Hemma

Ett tag sedan jag skrev, men jag lever än iaf.
 
Jag har varit in på psykiatrin i två omgångar senaste veckan, första gången blev det katastrofalt dåligt. Dåligt bemötande från läkare osv osv så jag åkte hem efter nån dag. Men kände att jag fixade faktisk inte att vara hemma om jag skulle överleva så jag gjorde ett nytt försök och fick då bli inlagd på min hem avdelning och då blev allt så mycket bättre. Så jag var där från fredag till idag måndag och har fått samtalat mycket med personalen och fått vilat mycket, inte haft några måsten alls.
 
Jag mår ju inte toppen nu, men jag mår ju iaf lite bättre, så jag hoppas att det ska funka att vara hemma nu. Läkaren och jag och min kp gjorde upp en bra plan som jag känner mig trygg i. Bla att jag får ringa till avdelningen om jag bara vill ha någon att prata med, då de ofta inte har tid på psykakuten tyvärr, så jag hoppas att det kommer funkar bra. Ska även få utökat boendestöd på kvällstid.
 
Det är ju bland det viktigaste när man har mycket ångest och depressiva tankar att man känner sig trygg i sina kontakter med psykiatrin, eller vården i huvud taget, så att man inte känner sig ensam. För det var nog mycket det som gjorde att jag mådde så dåligt och fick söka akut, för att jag kände att jag inte hade nån bra att kontakta när det var jobbigt.