Statusuppdatering

Ursäkta för dålig uppdatering här, men har som inte riktigt vetat vad jag skulle skriva om. I övermorgon ska vi ha mötet ang sol boendet och det är jag lite nervös inför, tänk om jag får avslag, då blir det jobbigt.
 
Har haft det ganska jobbigt med röster och en vanföreställning att jag ska brinna upp, innefrån, vilket har gett mig jätte mycket ångest och jag känner att vården inte alls kan bemöta den tanken eller övertygelsen jag har. De säger att det inte kan hända och att det inte finns vetenskapliga bevis för att det kan hända. Det är mycket som saknar vetenskapliga bevis, tex elallergi, gud, ja jag skulle kunna rabbla upp en massa saker. Men ni förstår vad jag menar.
 
Inatt kunde jag inte sova för jag hörde en massa konstiga saker, bla en som pratade i vardagrummet, så ringde upp psyk och med dom i luren kunde jag kolla så att det inte var nån där och det var det ju så klart inte. Men det är riktigt jobbigt när mycket av sånna här konstiga saker börjar komma tillbaka. Det var ett bra tag sedan nu. Men jag har ju haft en ca två månader lång depression av nåt slag och det är inte ovanligt att jag får vanföreställningar efter en depression. Men enligt läkarna så är det åter igen borderline som är min huvuddiagnos då jag självskadade så mycket i januari.
 
Jag blir bara förvirrad av alla läkare som tycker olika och de sätter sina diagnoser och sätter in de läkemedel som de tycker är bra osv. Så vid den senaste inläggningen sa jag att min ordinarie läkare för sköta medicineringen, så det gjordes ingen ändring då. Efter inläggningen i januari så bestämdes det att vi skulle höja den antipsykotiska medicinen i min apodos, men den kom inte med förra gången, så jag hoppas att den är med den här gången då jag hämtar ny rulle på fredag, ska bli spännande.
 
Hur har ni det?