SOL boende

Det funkar inte längre för mig att bo som jag gör, så min kp från psyk har kommit med idén att vi ska ansöka om ett SOL boende för mig, det är ett typ av boende där man har en helt egen lägenhet som man sköter helt själv, men det finns personal att tillgå dygnet runt i huset.
 
Jag tror att det skulle vara jätte bra. Min läkare skulle också skriva ett intyg till biståndshandläggaren  vilket kanske gör att jag prioriteras lite högre så att kanske går lite fortare.
 
Jag har massa tankar kring detta, mest positiva men sen känns det också hemskt att jag är så pass sjuk att jag inte kan bo i vanligt boende utan att jag behöver mer hjälp än dagligt boendestöd som jag har nu.
 
Detta är nåt som kanske skulle gjorts för flera år sedan egenltigen, men det är lätt att vara efterklok. Man har ju gått och trott att det ska bli bättre.
 
Nu är det bara att vänta på mötet med biståndshandläggaren, sen vänta och se om jag blir godkänd att få flytta till ett sånt boende och sen vänta på att jag får en lght, har ingen aning om hur lång tid det kan ta. Är ju en sån som tycker att det är ganska jobbigt att vänta...