Snart helg igen

Nu är det fredag och det är en dag jag gillar. Jag har boendetstöd på förmiddagen och på eftermiddagen kommer min kp från öppenvården. På kvällen tar jag mig alltid ett vamt bad och sen är det Idol på tv. Så denna dag går snabbt.
 
Men sen är det helg vilket jag inte alls tycker om. Det händer ingenting, alla är upptagna med sitt. Många ska hitta på saker med sina familjer och sina barn och har en massa aktiviteter för sig. Vilket blir att jag oftast är helt själv på helger förutom att boendestödet kommer på söndag förmiddag och går ut och går med mig, men det är ju en väldigt kortvarig umgänge. Vad jag ska hitta på resten av tiden är svårt att komma på. Så det blir ju det vanliga med ensamma promenader, en del tecknande och titta på tv. Men mycket ensamtid för de jobbiga tankarna att frodas på.
 
Vad hittar ni på på helgerna. Har ni nåt bra förslag på nåt som får tiden att gå som inte involverar att umgås med andra människor.
 
Jag brukar bara gå och längta tills det är måndag igen. Det synd, för helger är ju nåt som ska vara trevligt och inte ett par jobbiga dar som man längtar tills de är över.