Helgen

Helgen har varit jobbigare än vad jag trodde den skulle vara. Jag har haft hemsk ångest och varit ganska destruktiv tyvärr. Jag har verkligen försökt med allt. Jag har gått långa promenader, tecknat en massa, lyssnat på musik, ringt och pratat med dom på psykiatrin, men inget har som hjälpt riktigt.
 
Här är ett klipp jag tycker alla bör se, det är bara 8 minuter långt.
 
https://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon/3939742
 
Det är han Charlie Eriksson från projektet Aldrig Ensam som berättar om sin psykiska ohälsa. Jag tycker att jag känner igen mig mycket mer där än vad jag gjorde i boken som jag har läst som han har skrivit. Just om det där att impulsivt intoxa i panikångesten när man inte vet hur man ska ta sig ur känslan man har och tabletter är enda utvägen. Nu är ju tabletter absolut inte enda utvägen, det är ju mycket bättre att söka hjälp innan man gör nåt. Men på nåt vis så låser sig huvet och man kan inte tänka längre än att göra det som fungerar. Det är övningsak att lära sig att göra andra saker som fungerar.
#1 - - icaibloggen:

Sv: Oh jag har aldrig tänkt på att resa dig, men när jag läser nu vad du skrev, så lät det väldigt spännande och verkligen som en upplevelse!! :D

Läste precis kring att du utmanade dig själv, alltså vilken kämpe du är!! Heja dig!! <3

Förlåt att jag varit dålig på att läsa, blev lite dålig psykiskt, men är uppe på banan igen! Kram <3