Att unna sig själv något

Jag kämpar med min vikt och ist för att unna sig med godis och mat så har jag beställt Glossybox, ska bli riktigt roligt att få första paketet och se vad det är för nåt i den, det är ju som att ge sig själv en present varje månad. Klart jag är värd det :) Det är ju roligt att man inte vet vad det är. Först tänkte jag att jag kunde ju lägga dom pengarna på sådana grejer som jag vet att jag kommer använda, men sen kände jag att det var ju lite tjusningen i det hela att få saker som jag kanske inte skulle köpa själv och att då testa nya saker. Visst kommer jag inte gilla allt, det är jag medveten om. Sen är det bara en månads uppsägningstid också så skulle jag inte tycka att det är kul längre är det ju bara att säga upp det hela. Sen kan man tycka att 139 kr varje månad är dyrt, men jag kan säga att jag åt godis för bra mycket mer än 139 kr förut. När det var som värst så låg godis och kakkontot på runt 500 kr i månaden, så där märker jag ju stor skillnad nu då jag så gott som slutat med det. Nu blir det att jag köper nån förpackning med kakor om jag ska få fika besök och gärna sånt som kan frysas in så jag stoppar överblivet i frysen, annars äter jag upp det själv då gästen har gått.
 
Ang paket så hämtade jag ut medicin på posten idag också som jag hade beställt för att den inte fanns på nåt apotek i hela stan!! Och då har vi många apotek här. Men jag ville inte ha medicinförpackningen hemma tills imorgon för jag vet att får jag ångest i kväll så kanske jag inte kan hantera att ha en massa medicin hemma. Men som tur va så kunde boendestödet komma förbi en snabbis och hämta förpackningen. För jag får ju det delat av en distriktssköterska flera gånger i veckan så jag har väldigt lite medicin hemma åt gången och det är ganska skönt. Det är ju också ett sätta att ta hand om mig själv, att veta om mina egna sårbarheter och göra nåt åt dom.
#1 - - Johanna:

vad spännande de låter med en glossybox.
Jag jobbar som vårdbiträde på ett äldreboende, är timvikarie. Jobbar du någonting?

#2 - - stina:

Smink är kul att unna sig! Jag har aldrig testat att prenumerera på en Glossybox eller liknande, men jag har varit sugen. Verkar kul att få ett paket med överraskningar då och då. Man kanske upptäcker något nytt märke som man gillar :)