Ångesten blir bara värre

Förut har jag kunnat tagit en promenad i ångestlindrande syfte. Idag blev den bara värre under promenaden och ett tag visste jag inte om jag skulle kunna ta mig hem, men det var bara att fortsätta gå fast jag mådde ur kasst och när jag hade 5 minuter kvar hem så började den att släppa.
 
Det gör mig ganska rädd att den blir värre, att den kommer vid tillfällen där den varit frånvarande tidigare. Det var även jobbigt att gå på min lokala affär och det har det inte heller varit tidigare.
 
Jag önskar verkligen att jag kunde få veta varifrån denna ångest kommer, om det är nån medicin som skapar den eller vad det är. För det är ju inte så att jag undvikit att promenera och sen gjort det idag och fått ångest utav det. Jag har gått varje dag men idag fick jag rejäl ångest utav det. Förmodligen kommer inte läkaren att kunna ge mig ett svar på torsdag heller utan vi får kanske göra nån medicinändring och se om det blir nå bättre utav det.
 
 
#1 - - Johanna:

Jag känner likadant! jag fundera också på om det kan vara medicinen , vi äter ju samma så det kanske kan vara så? Hoppas att läkaren kan hjälpa dig på torsdag och att du kanske få reda på vad som orsakar ångesten..

#2 - - icaibloggen:

Oh fina du! Skönt att den började lätta till slut iaf!! Men det där med ångest är sjukt jobbigt och att komma på orsaken är ännu värre! Det blir toppen på ett isberg så att säga!

Hoppas du kommer på svaret på din fråga. Kämpa på fina du!! Kram <3