Ångestattacker

Jag har börjat få ångestattacker nästan varje dag.
 
Som idag skulle jag på apoteket med boendestödet och ca en halvtimma innan de skulle hämta mig så började jag känna mig konstig, illamående och yr i huvudet, fingrarna domnar av och jag andas väldigt ytligt. Så i bilen fick hon påminna mig att djupandas flera gånger för jag nästan höll andan. Det är riktigt jobbigt.
 
Jag brukar ha en annan typ av ångest, en långvarig gnagande ångest då man tycker att allt känns jobbigt och man får självskade impulser för att ta sig ur det.
 
Men detta är nästan mer som panikångest attacker då jag mår så fysiskt dåligt och jag vill bara fly. När den väl har släppt så känner jag mig jätte trött och skulle gärna sova en lite stund.
 
Det är jätte jobbigt att det blivit så här, för det gör att jag undviker att göra saker för jag är rädd för att börja må dåligt, rädd för att kräkas. Men det är ju precis det jag inte ska göra, utan tvärtom. Jag hoppas att det bara är nån insättnings biverkan på nån av de nya medicinerna, och att det kommer släppa snart.
#1 - - Annie:

Förstår precis de du skriver om, det är så jobbigt .. :/
Jag blir så illamående, får hjärtklappningar, frossa mm och mina fötter och vader domnar av. Hemskt är det.

Ja det är så svårt. Då känns det ju som man vill undvika att göra dem sakerna som utlöser, men det är ju tvärtom att man inte ska sluta göra sakerna-utan fortsätta.
Men så kämpigt ..

Förstår dig så<3

Kramar