Det har blivit för mycket

För mycket av det jobbiga, att må så fysiskt dåligt så länge har gjort att jag kraschat, så jag ska snart åka in till psyk så jag inte gör mig själv illa på nåt vis då dom tankarna och impulserna finns där. Så är jag förnuftig och väljer en kort inläggningn ist för att självskada.
 
Idag har jag iaf varit ute på en halvtimmes promenad och det gick bra, det var skönt, trots ishalkan, men med bra icebugsskor så var inte det nåt problem.
 
Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma och hämta upp mig och skjutsa mig till psyk.
 
Hoppas att ni haft en trevligare helg.

Tappad

Idag har jag varit på sjukhuset och tappat ut ryggmärgsvätskan för att återställa trycket i huvet så just nu mår jag lite bättre.
 
Det har jag varit snö oväder här i natt så det var lite av ett äventyr att ta sig till och från sjukhuset, men det gick. Mamma och jag tog god tid på oss på morgonen innan jag hade tiden och det var nog bra för de hade inte hunnit ploga överallt, det hade kommit ganska mycket snö runt 3-4 dm. Men fram kom vi :)
 
Idag har jag ätit mat för första gången på typ tre veckor och det var riktigt gott med en matig kykclingsallad ist för keso och banan som jag levt på då jag inte kunnat få i mig annat pga illamående. Men det är ju mycket bättre nu efter tappningen.
 
Ikväll kommer jag sitta bänkad i tv soffan och kolla på fotboll ÖFK - FC Zorya Luhansk, ska bli grymt spännandet.

Lördag

Idag har jag invigt mina nya Icebugsskor på en promenad till affären, det var så skönt att kunna gå avslappnat och inte vara rädd för att halka hela tiden. Solen skiner idag och det är ganska kallt så det är en riktigt fin vinterdag, men det börjar skymma redan nu och då är klockan inte två ännu, men så är det när man bor långt upp i landet.
 
Det har iaf hänt lite med kontakten med neurologen. De ringde mig på förmiddagen i torsdags och sa att de skulle skriva en akutremiss för skallröntgen och på eftermiddagen ringde de ifrån röntgen och frågade om jag kunde komma in asap och det kunde jag. Det var nog historiskt snabb remisshantering ifrån sjukhuset. Har fått veta att röntgen såg bra ut iaf så nu väntar jag samtal i från narkosen om en tid där de ska tappa ut ryggmärksvätskan. Jag hoppas att det blir gjort till veckan.
 
Iom detta så har jag tyvärr kommit ifrån mina dagliga promenader på över en halvtimme. Jag försöker komma ut varje dag på en kortare promenad på ca en kvart iaf så jag får lite friskluft och ev sol om den lyser.