Nu ger jag upp denna helg

Nu orkar jag inte mer, nu går jag och lägger mig fast klockan bara är drygt 21.30. 
 
Det har varit en jobbig helg, en hel del ångest och varit nedstämd, jobbiga tankar och impulser på att skada mig själv.
 
Men nått som är lite svårt är att psykiatrin alltid säger att jag ska ringa innan jag skadar mig på nåt sätt. Men om jag ringer och säger att jag har jobbiga impulser till det så säger de inte så mycket. De kan ge nåt tips på att jag ska ta en promenad eller nåt annat för  mig då meningslöst. Det är ju först då jag verkligen gjort mig något som de kan hjälpa och det känns lite hopplöst då jag vill sluta med mitt självskadebeteende.
 
Men tyvärr har jag allt för många gånger upplevt att söker jag hjälp innan blir jag inte så bra bemött, jag blir bedömd att jag kan åka hem fast jag ber om att få stanna, eller via telefon bedömd att jag inte ens behöver komma och träffa dom utan de säger att jag ska ringa igen om det blir för jobbigt. Men det är det redan då jag ringer första gången.
Sen när jag kommer in efteråt så får jag skäll att jag inte sökte hjälp innan. Det blir så dubbelt det där.
 
När det är riktigt jobbigt så är det svårt att stå emot att stoppa i sig dom där extra tabletterna för att fly den jobbiga situationen som jag är i. Men när jag väl gör det så är jag i en ny jobbig situation. Det är f..n inte enkelt att bara säga åt sig själv att låta bli och stanna hemma och må dåligt dag efter dag.
 
Men idag väljer jag att gå och lägga mig och hoppas på att jag kan somna och iaf skjuta upp det jobbiga till imorgon.