Lust att storstäda kl 4 på morgonen

Ibland, dock inte så ofta så har jag hypomana skov. Jag hade ett ganska nyligen, för några veckor sedan så jag blev lite förvånad när jag vakande kl 4 i morse och hade stor lust till att storstäda lägenheten. Men för grannarna skull så väntade jag till kl 10 iaf.
 
För mig är det lite som första tecknen på att det är nytt skov på G. Jag sover mindre och får lust att göra en massa saker som jag inte har lust med i vanliga fall.
 
Är skovet kort, så där ett par dagar bara så kan det vara ganska skönt, för jag får väldigt mycket gjort. Då jag kan ta tag i projekt som att skura ugnen eller sortera massa papper och liknande. Men om det vara länge så blir sömnbristen ett stort problem då sömenen är nåt bland det viktigast för mig för att inte bli psykotisk igen.
 
Igår var jag iväg och fick sprutan som jag får var fjärde vecka, så jag funderar lite på om det finns ett samband med den och min hypomani. Då jag inte hade haft ett uppskov på snart ett år innan jag fick den medicinen.
Men det är lite tidigt att säga än. Jag får vänta och se vad som händer.
 
 
#1 - - icaibloggen:

Tack fina du för ditt svar på veckans fråga! Jag vet inte alls hur slutenvården funkar, därför gav det mig ganska mycket att läsa hur du upplever det! :) Dock önska jag ju såklart att du slipper uppsöka igen! <3

Kan tänka mig att när du går in i ett skov så blir mycket gjort, men håller tummarna att det inte varar för länge, vill ju att du ska må bra!! Önskar du slapp vara sjuk och få kämpa så!! Kram finaste! <3

#2 - - icaibloggen:

Förresten tack för peppen i inlägget där jag skrev hur jag mår. Du är bäst!! Kram! <3