Beliver

Livet är lite av en bergochdalbana just nu. Sen förra helgen har det varit en trappa neråt, som det kännt som. Som att jag var på väg ner i en jobbig depression igen.
 
Men idag är det nästan sommar här och humöret är mycket bättre. Jag har fått en dags paus ifrån det jobbiga och det behöver jag. Har haft positiv energi och orkat göra lite roliga samt nödvändiga saker trots att det är helg som jag alltid tycker är så jobbigt.
 
Under veckan som gått har boendestödet kommit igång. Hade första mötet i måndags och så träffades vi i onsdags och pratade lite mer. Jag ska ha dom två gånger i veckan som det ser ut nu och det är jätte bra. Men kan inte låta bli att vara lite kluven i känslan av att behöva boendestöd.
 
Jag är en kvinna som är mitt i livet som borde hunnit en del inom det yrke som jag utbildade mig till för 7 år sedan. Jag borde kanske haft egen familj vid det här laget och må bra. Ist är jag ensam med katter och behöver insattser ifrån både landsting och kommun. Men man vet ju aldrig hur livet kommer bli.
 
En låt som jag lyssnat mycket på senaste tiden är den nedan. Den har gett mig lite hopp och styrka att fortsätta fast livet slår ner mig till marken om och om igen.