Tankeläsning...

Jag har funderat lite på detta med tankeläsning och då tänker jag inte på mentalism som utförs av tex Uri Geller där han styr människor att tänka det han vill och sen säga vad de tänkt på och de blir stumma av förvåning hur han kunde lista ut det. Finns ju en massa knep, kom att tänka på denna som jag själv råkade ut för, kände mig lite dum efteråt dock.
 
"Be en person tänka på en siffra mellan 2-9.
Be personen multiplicera talet med 9.
Be personen addera det de två siffrorna som kom fram i ekvationen med varandra 
*personen får siffran 9.
Be personen subtrahera 5 från talet (minus 5 alltså)
*personen får siffran 4. (9-5=4)
Be personen räkna ut vilken bokstav siffran representerar i alfabetet (1 blir A 2 blir B osv)
*personen får bokstaven D
Be personen tänka på ett EUROPEISKT land som börjar på den bokstaven
*Enda landet på D i Europa är Danmark.
Be personen ta den tredje bokstaven i det landets namn och tänka på ett STORT DJUR som börjar på den bokstaven, tredje bokstaven i Danmark är N
*Personen tänker på Noshörning.
När personen har tänkt färdigt säger du: Ledsen att behöva göra dig besviken men det finns inga NOSHÖRNINGAR i DANMARK."
 
Jag tänker mer på den där typen av tankeläsning som sker vid tyst kommunikation, som kroppssråk tex. Om en person sitter ner och ser super uttråkad ut men säger att den har jätte roligt tillsammans med dig. Då antar/tankeläser man ofta att det är något den bara säger egentligen har den jätte tråkigt och längtar hem. Men det kanske handlar om något annat.
 
Varför jag började tänka på detta är för att när jag var ut här om dagen så mötte jag en ung kille. Han kom från en gångväg till vänster om mig och när han mötte mig och såg mig så tvär vände han och gick tillbaka och in på gångvägen till höger. Jag tänkte att han tänkte, - Nej det är hon! Bäst jag vänder.
 
När jag var på affären som jag inte varit på på ganska länge och kom till kassan så var det en som var ganska tvär och sa inte så mycket alls, eller ingenting när jag tänker efter. Jag tänkte att hon tänkte - Oj, lever du än!
 
Det är bara tankar riktade mot mig som jag kan tankeläsa. Jag kan inte veta vad de tänker på annars, som vad de ska äta till middag, eller vad de ska hitta på till helgen.
Nej, det är bara tankar om mig. Negativa sådana. Jag tankeläser aldrig att någon tänker - Hon hade en snygg jacka, undra vart hon köpt den?
 
Hittade den här sidan (http://www.sandahls.se/2014/06/ar-du-en-tankelasare/) då jag googlade på tankeläsning och det är precis det jag menar. Jag är absolut en tankeläsare och det har jag nog varit hela mitt liv. Men jag blir mycket bättre på det då jag mår sämre. Är jag mer öppen? Eller är jag mer stäng för andra alternativ?
#1 - - MissManic:

En annan tankeläsning, eller vad man ska kalla det..
Tänk på ett tal
Fördubbla det
Plus 20
Delat i 2
Minus det tal du tänkte på från början

Svaret är 10

Sånt tycker jag är så ballt!!