Att vara född i fel kropp.

Jag har funderat ett tag på detta med själen och kroppen. Är själen något evigt som vandrar runt i olika kroppar djur och människor? Jag tror verkligen på dels detta med "spöken" eller "andar" eller vad man ska kalla dom för eftersom så många inklusive mig själv har haft kontakt och kan känna av dessa. Vissa bättre än andra.
 
Tänker också på detta med personer som inte känner sig hemma i sin kropp rent sexuellt, att de inte är den tjej eller pojke som kroppen är och att det är något som de vill och kan förändra med hjälp av hormorner och operationer.
 
Rent sexuellt känner jag mig hemma i min kropp, den känns inte främmande för mig så. Men jag har många tankar om att min själ kanske har hamnat i fel kropp vid fel tillfälle. Är det därför som jag inte kan vara lycka och passa in och har svårt för andra människor? Kanske jag skulle ha varit en vild tiger ist (som exempel).
 
Jag har i så många år funderat vad som är fel på mig och får diagnos efter diagnos och nya mediciner och nya terapiformer. Men inget hjälper. Kan det vara för att man hjälper min själ att passa in i den miljö som är fel för den?
 
Jag vet inte, jag har inga svar. Jag vet bara att jag tror på att man återförds till något annat eftersom så många kan berätta om tidigare liv. Varför kan då inte bli fel ibland?