Är det inte mer än så här?

Jag vill gärna tro, eller är väl övertygad om att det finns mer än det liv som vi lever här och nu. Att tro att det bara är ett liv som vi lever under en kort period beroende på hur länge vi lever. Att livet ska gå ut på att visa upp en bra fasad med ett bra jobb och ha barn som man kan skryta om eftersom ingen vågar prata om det som är jobbigt.
 
Att livet går upp och ner för alla det vet man ju. Man har perioder då man känner att det flyter på och sen att man kanske fastnar och inte riktigt kommer någon vart pga olika händelser. Men man tar sig igenom det och fortsätter sitt liv på samma bana men med mer erfarenheter.
 
Men är vi alla bara människor som föds, lever och dör. Inget mer? Jag tror inte det.
 
Mitt liv har varit jobbigt på många sätt, men tidigare också bra och jag har gjort mycket gott. Jag känner att jag föddes med ett uppdrag som jag har slutfört och nu längtar jag hem.
 
Letar man information om just dom känslorna så finns det mycket information om jordänglar som föds in i en människa för att lämna budskap eller göra gott här på jorden. Men att jorden är en hård plats för en sådan själ och att den aldrig känner sig riktigt hemma.
 
Kan den själen få frid sen? Får den nya uppdrag? Går det att göra jorden till en bra plats att leva på för människor och djur?
 
Lever vi bara på jorden eller finns vi på andra ställen som vi vandrar emellan och samlar kunskap?
 
Rymden är oändligt så får alla själar plats här på jorden? Vart är vi när vi inte är i en kropp?
 
Jag har mer frågor än svar. Svaren kommer jag inte få här och nu i den kropp jag befinner mig i nu på jorden. Men jag tror att svaren finns, någonstans.
#1 - - DepressedLady:

Hej!

Mycket intressant inlägg med frågor som jag också har funderat på. Jag hoppas att det finns någonting mer efter detta liv, och försöker att tro på det. Men det går inget vidare.
Håll fast vid din tro! Jag är övertygad om att en sådan av något slag kan hjälpa människan många gånger. Men jag blir lite orolig när du skriver att du känner att du har haft ett uppdrag som du har slutfört och att du nu längtar hem. Jag tror absolut inte att du färdig här på jorden!! Du behövs, gör skillnad och du gör fortfarande gott!!
Jag finns på mailen och bloggen om du behöver mig!

Stor kram!

#2 - - icaibloggen:

Veckans blogg är nu uppe, in och kika vem som vann!! :)

#3 - - icaibloggen:

Sv: Tack vännen! Skönt att få peppande ord!!

Grattis! Du är verkligen värd att få denna veckans blogg! Har inte hunnit läsa i kapp, men ska snart ;)

Hoppas du har en härlig fredag!! <3 Kram