Ring psykauten!!

När man mår så där riktigt riktigt dåligt så man känner att man inte längre orkar, har uppmanande röster som ber en att göra saker mot en själv, då säger ju alla att ring psykauten.
 
Gjorde det och fick komma och träffa en läkare. Men det hela slutade med att jag fick åka hem igen då jag skulle rida ut det jobbiga själv.
 
Jag har fått mycket hjälp av psyk så jag ska inte säga att det är jätte dåliga hela tiden. Men idag var dom det. Kände inte att jag fick nåt stöd och hjälp av dom.
 
Så nu är jag hemma ensam och får rida ut det jobbiga själv, inget stöd, ingen hjälp. Jag är väl medicinerad sa de så det kunde inte göra nåt. Jag kan ju inte heller ligga inne resten av livet enligt dom. Har typ legat inne en vecka totalt i år.
 
Tänk om jag sökte akuten för min neurologiska sjukdom och det skickar hem mig på en gång och säger att jag äter ju medicin för den så då kan vi inte göra nåt. Det har aldrig hänt. Blir alltid inlagd på obs eller avdelning för smärtlindring tills jag fått träffa en neurolog som gör en ny plan på medicineringen och om det ska göras några ytterligare undersökningar för att se vad som händer uppe i hjärnan. Blir alltid bra bemött och aldrig ifrågasatt.
 
Varför är det sådan skillnad?
#1 - - Cilla:

...... sommartiden har börjat ... så jävla sjukt att det ska behöva var så... :(
Kämpa för sin rätt när man bara egentligen vill försvinna är inte lätt. Kram

#2 - - Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

Det är så jobbigt när man inte får rätt hjälp. Jag har inte haft problem med vården innan men nu står jag utan terapi :/