En vecka kvar

Nu är det en vecka kvar till jul och mina konstiga upplevelser jag hade förra helgen och i veckan har inte utvecklats och blivit värre, jag har inte haft några nya och det är jätte skönt för jag var lite rädd för att jag höll på att bli psykotisk lagom till jul.
 
Till veckan har jag min sista träff med min kp från öppenvården och det känns riktigt jobbigt, även fast jag verkligen gillar min nya som jag fått så känns det vemodigt och tungt att skiljas från en som blivt mer än bara en samtalskontakt. Vi har haft kontakt nästan varje dag då hon haft stödtelefon på kvällar och helger och det kommer min nya inte ha, så mår jag dåligt utöver kontorstid efter nyår får jag ringa psykakuten och det känns inte alltid så kul då jag inte vet vet som svarar och de har kanske inte tid att bara prata en stund heller. Så jag är lite orolig över hur det kommer att bli nästa år. Januari kommer bli tuff, det kommer bli en stor omställning innan jag vant mig vid att inte ha någon att ringa mer än i akutfall. Jag kommer att känna mig mycket mer ensam än vad jag gjort hittills.
 
Jag blir ledsen och orolig bara jag tänker på detta, så nu ska jag göra nåt annat ett tag, om 45 minuter kommer boendestödet så då blir det en promenad.