Lite tyst ett tag

Det har varit dåligt med inlägg här nu ett tag och det är för att jag är inlag på psykiatrin. Känner att jag fått riktigt bra hjälp den här gången, både med medicinändringar och personal som pratar med mig. Jag är ute på dagliga promenader enligt läkarordination och nu försöker jag sakta att komma hem igen, så idag är jag hemma en stund på dagen och sen blir det lite permis i helgen.
 
På tisdag har jag äntligen fått tid för utprovningn av tyngdtäcke, det ska bli spännande.

Äntligen på G med tyngdtäcke

I fredags var jag och träffade arbetsterapeuten på min öppenvård, fick fylla i ett papper och han ställde lite frågor om sömnen och ångesten och så. Sen ska vi ses igen i slutet av augusti på hjälpmedelscentralen för att prova ut ett tyngdtäcke, finns ju både bolltäcke, kedjetäcke och fibertäcke.
 
Har ni tyngtäcken och vad tycker ni om det?
 
Jag tror och hoppas att jag kommer bli hjälpt utav det, specielt på dagen då jag är ångestfylld och orolig och ligger i sängen och mår dåligt, så kanske tyngdtäcket kan få mig att känna mig lugnare och mer avslappnad. Hoppas hoppas.

Personkemi

Tänk vad olika människor kan få en att må olika.
 
Jag har boendestöd och en utav dom går jag verkligen inte ihop med, hen har ett sätt som får mig att känna mig otroligt obekväm. Hen är nog inte medvetet otrevlig utan har ett sätt som inte funkar för mig.
 
Som tur är funkar det bra med dom andra, jag har lätt att prata med dom och dom får mig att känna mig sedd och lyssnad på, men på olika sätt så klart.
 
Min kontaktperson från psykitarin har nästan blivit min bästa vän, så jag sörjer verkligen att vi ska sluta ses om ett par månader då hen fått nya arbetsuppgifter.
Jag är nervös över att jag ska få en ny där personkemin inte alls stämmer, då det är så viktigt då man ses ofta och får en nära relation då de vet nästan allt om en, man ger ju verkligen mycket utav sig själv till en kontaktperson eller även en boendestödjare vilka man träffar ännu oftare.
 
Funkar inte personkemin så är det otroligt svårt att göra nåt åt det för det är ju den man är och hur man är. Har man sagt nåt dumt eller klumpigt kan man be om ursäkt och sen förhoppningsvis så känns det bättre sen och man kan gå vidare i relationen.