Rastlöshet

Jag har en hemsk rastlöshet som jag inte vet vad jag ska göra med. Jag tycker inte att någonting hjälper. Idag har jag varit ute på promenad och sen gjorde jag lite styrketräningsövningar hemma och nu håller jag på att baka en kaka. Men ingen aktivitet hjälper.
 
Jag hade läsning på mitt schema nu på eftermiddagen, efter promenaden. Men hann läsa två rader innan jag kände att det inte skulle gå nå bra, så jag la ner boken och tog upp en tidning. Men där hann jag bara läsa rubriken på en artikel innan jag gav upp.
 
Det kryper fysiskt på ett jobbigt sätt som om nån skulle killa en under fötterna ungefär. Men att röra på fötterna minskar inte känslan.
Sen den psykiska rastlösheten att ingenting stillar min oro gör mig snart mer galen än vad jag redan är. Idag har inte vid behovs medicinen fungerat heller som har funkat skapligt i vanliga fall mot denna oro, viket ökar känslan ännu mera.
 
Jag vaknade halv sju imorse och var klarvaken, det gick verkligen inte att somna om, tankarna går i 120 km/h i huvudet och kroppen snurrar i ungefär samma hastighet.
 
Jag är ju i vanliga fall en ganska lugn person som tycker om att sitta och läsa eller kolla på ett bra program på tv. Men det är omöjligt just nu.
 
Sen vet jag ju inte vad det beror på, om det är biverkningar av den nya medicinen eller om jag är på väg in nåt slags hypomant skov. Men jag är inte lycklig och full av positiv energi som jag brukar vara. Mer irriterad och RASTLÖS!
 
Nån som har nåt bra tips?