Imperativa röster

Det betyder uppmanande röster. Ett begrepp som är nytt för mig.
 
Jag var med om något igår som vad väldigt obehagligt och det började med att jag inte kunde sortera ljuden, teven, trafiken ute, andra personers röster och sorlet, rösterna i huvudet blev en enda stor gröt. Började känna panik och en extremt trötthet då huvudet jobbade så hårt med detta. Så ringde på klockan och beskrev detta för en person. När hen hade gått ut ur rummet så hörde jag rösten säga att - Hen tycker ju att detta är jätte löjligt, förstår du inte det. (Och lite andra hemskheter som inte tycker att jag behöver skriva ner i ord)
Den började också efter en stund uppmana mig att göra saker mot mig själv. Så då ringde jag på klockan igen och en annan person kom in, som sen gick och pratade med läkaren och så fick jag en tablett för hen sa att jag hade imperativa röster.
 
Var ju tvungen att googla detta sen för visste inte vad de pratade om. Men ja visst har jag det. Kommer och tänka på en händelse våren för två år sedan då jag stog på ett olämligt ställe pga av dessa uppmanande röster, så polisen fick komma.
 
Så de kan verkligen sätta en i knepiga situationer.
 
Att bara bestämma sig för att inte lyssna på dom är verkligen inte enkelt. För mina röster, iaf tidigare, hotade mig om jag inte gjorde som dom sa, så det var ju bara snällt att lyda.
 
Men efter att jag fått denna tablett iaf så gick det kanske en halvtimme så började jag kunna sortera ljuden igen, vad som var vad och det var väldigt skönt. Kaoset i huvudet försvann.
 
Nu är jag utskriven och fick med mig några sådan tills jag får effekt av sprutorna jag får, vilket tyvärr kan ta tid.
 
Det är bar till att ta en stund i taget och hoppas att effekten kommer som jag blivit lovad, för det är vad jag kämpar för just nu.
#1 - - Annie:

Får jag fråga vart du har varit?
Låter inge vidare med röster :/

Hoppas det blir bättre<3

Sv: Ja jag kan tycka det är värst det med magen .. jag tar hellre värk i kroppen nästan. Men smärta och magkrångel är riktigt jobbigt.
Är något bättre iaf :)

Kramar

#2 - - Days by Johanna:

Låter inte så roligt med såna röster och förstår det svårt och inte lyda. Men skönt tabletten hjälpte och att du fick med dig några hem.

#3 - - Annie:

Sv: Det var psyk jag undrade om .. ;)
Jobbigt för dig. Hoppas det är lite bättre nu<3

Kramar

#4 - - Days by Johanna:

Ja denna kyrkan hade med flera olika ingångar 4 eller 5 tror jag. Den ligger i Malmö, jag bor ca 10mil därifrån, var där för någon vecka sedan för vi skulle på begravning i en kyrka som låg ett stenkast där förbi :)

#5 - - icaibloggen:

Sv: Du har så rätt i det! Kvällen var väldigt lyckad. Blev jag och frökenrödlök, men trevligt ändå :)

Jobbigt att du varit med om detta, hjälpte tabletten som du fick?

Tänker på dig varje dag ska du veta, kram fina du! <3