Djur

Jag är en riktigt djumänniska, eller iaf kattmänniska, men jag har haft andra djur också som tex en ödla och en Afrikans pygmé igelkott. Men nu har jag bara katter och jag absolut älskar mina små djur. De är som mina barn :)
 
Att ha djur tror jag är otroligt nyttigt på många sätt, sen om man nu väljer hund eller katt eller annat djur så är det bra för hälsan, både den fysiska och psykiska hälsan.
 
Det är många gånger som jag kan känna att jag skulle kanske inte levt idag om jag inte hade mina katter som var beroende utav mig och att jag klev upp på morgonen och gav dom mat och ren toalåda. Jag har någon att prata med och någon att ge kärlek och får en massa kärlek tillbaka.
 
Om jag ligger i sängen och är ledsen så kommer ofta någon utav dom och nosar mig i ansiktet, står och trampar på magen och lägger sig och kurrar på mig, de visar att de finns för mig.
 
De får mig att skratta flera gånger om dagen även då jag är deprimerad och känner mig rikigt låg så kan de iaf ge mig ett leende på läpparna då de gör något av deras tokigheter som de har för sig.
 
De är mitt allt <3
#1 - - icaibloggen:

Sv: tack vännen!! Vi måste peppa varandra!! :) Blir alltid glad av dina fina kommentarer!! <3 Tack för du peppar mig!! Heja dig och heja mig!! Kram