Börjar den äntligen fungera?

Jag får ju fått börja med injektioner med Xeplion som är ett neuroleptikum. Det ska vara bra mot mycket enligt läkaren som tex vanföreställningar och även depression och ångest. Har haft den i fyra veckor nu och hade börjat tvivla på om den fungerar eller inte.
 
Men idag känner jag skillnad. var ute på min dagliga promenad och kunde faktisk njuta utav den och tänka på omgivning på ett mer psoitivt sätt. Se naturen och höra ljuden ist för att gå en rask promenad och känna mig livrädd hela vägen för att någon förföljer mig och sen komma hem helt slut i huvudet.
 
Jag har också börjat få tillbaka lite lust att faktisk göra saker. Har börjat fundera på någon slags social träning som steget innan arbetsträning. Nåt som inte ställer så höga krav på mig, mer att jag har något att gå till då jag mår lite bättre, som idag.
Så imorgon blir det till att ringa ett ställe som jag har tänkt på länge och höra om jag skulle kunna få gå till dom.
 
Sen så ska jag ju ev få boendestöd igen och det känns också som ett bra steg till att börja träffa lite mer folk och inte sitta hemma i min egen lägenhet hela dagarna för mig själv.
 
Idag känns det som att medicinen faktisk börjat hjälpa och att jag är ett steg på väg åt rätt håll.
#1 - - Annie:

Vad bra för dig :) Skönt att läsa Maria! :)
Får jag fråga vad det är för ställe? ;)
Vilket framsteg, härligt :)

Sv: Tack så mycket<3

Kram